Lauantaina oli mukava päivä. Aamutuimaan  (ennen Lahteen lähtöäni) sain avata syntymäpäivä-swapista saamani paketin. Kerhokaverini Marjon lähettämässä paketissa olikin ihana, ihana kortti - kaksikin, kun itse lahjakin oli kortin muotoon aseteltu. Hulppea! 
Ja miten tarpeen...Ja vain rajoitettu erä!!Meerin alakerran kauppishan se sai nämä ihanat vaatteet, niin voi häntäkin esitellä.Mitähän kauppias on puuhaamassa..Istutuksia kaupan portaille..
(ihanaiset ruukut ovat Tarulta hankkimat ja taimet sekä ämpäri ja rikkimennyt ruukku Lahdesta)Mitähän näistä kasvaa asiakkaiden iloksi... vai jopa syötäväksi...
Yläpuolella Meeri seuraa kauppiaan puuhia.(Meerin parveke on saanut ovet ja parveke köynnöksen alun, kovin on vielä laiha ja vähin kukin, mutta toivottavasti kelit ovat suotuisat ja kesän mittaan siitä kehkeytyy vallan näyttävä)Parvekeruukku on myös Tarun käsialaa. Kukkapöytä ja kaktus Lahdesta.Meerin tavarat ovat karttuneet; naulakko pyyhkeinen Lahdesta ja pienet emalimukit ja valkoinen uunivuoka. Muut keramiikat jälleen Tarulta.Näkymä ikkunan takaa...Kauppiaan puuhat keskeytyvät, kun ulkoa kuuluu Meerin iloinen huudahdus...Mikä sinut noin säikäytti? - No ei mikään - ilostuin - kuulin katolta kolinaa
ja siellähän se taas on - luulin, että se oli jo kokonaan hävinnyt

Meidän oma tornipöllö - se on nyt löytänyt pesän.

(Kun pieni Alysa-tyttönen kysyi jo alle kolmevuotiaana, että "voinko mummi katsoa näillä" - ja näyttää käsiään -  voi mummi hyvin antaa hänen katsoa.
Mutta nyt on kyllä ukki katselukiellossa!
Olin vasta saanut leviteltyä tasaisen ihanaksi matoksi kaiken sen pienen ja kauniin jonka Lahdesta hankin, kun sen oli jo Ukki katsellut - "näillä"!Alysakin kysyi, että eikös Ukki osaa?
Ei, ei se osaa.

Edit.  Sain seliytksen, että mies oli hämmästyksestä innoissaan tutkaillut, että tekeekö nukkisihmiset vähän toisenlaisia "mehustimiakin"...  :-)

Kaikille Lahdessa tapaamilleni tuttaville ja ystäville terveisiä ja kiitokset 
ja kaikille muillekin messuilijoille  - Ihanaa kesää!