Kalenterin ihanuuksista olen saanut nauttia jo monena aamuna. Tänä vuonna olin jotenkin laiska ja vaihdoin vain kerhokaveriden kesken luukut. (nyt vähän haikailen, kun en vaihtanut useampia)
Tässä päivityksenä niistä tulleita aarteita.Sarin paketit aloittivat ja niistä tulivat pieni enkelikoriste ja opetustauluja.
Opetustaulut menevät Ullan koululuokkaan ja enkelikoriste näkyy jo aiemmissa postauksissa olevan Meerin asunnon tavaroiden joukossa.
Seuraavaksi sai avata Seijan paketit ja niissä oli upea kenkälaatikko ja kesäsandaalit jollekin hyvin muotitieoiselle. Toisessa oli kasapäin jouluista materiaalia. Ainakin jouluksi sieltä tulee heti kynttilöitä jalkoineen ja koristeineen.

Renéen paketeista ilmestyi pikkuruinen puukko nahkatupessaan - selvästi Åmarin. (pitääpä katsoa, että Åmar saa kunnon vyön mihin sen kiinnittää)
Ja toisesta löytyi kirjontatyö. Ihana, siinä on pikkuruinen neulakin kiinni.

Erjan paketista tuli sitten hurmaava kaulakoru pienessä rasiassaan. Ja aitoa Tiffanya. Tämä lienee ihan vanharouva Aksenja Malakoffin perintökoruja.
Toinen paketti sitten kätki sisälleen - toimivan silityslaudan. Se oikeasti menee kasaan.

Sitten oli Tiinan luukkujen vuoro. Ja aivan selvästi sitä ollaan pikkujoulujen tunnelmissa. Herraseuraa, kun rusetit on jääneet jälkeen ja taskumatti ja juhlien humussa tarttunut koristeetkin matkaa!Kiitos teille, kerhoystäville, luukkujen vaihdosta ja ihanaista Joulua -  nautintoa on riittänyt!

Osallistuin myös Ainukan joulutuunausrinkiin ja vaihtoparina minulla oli Aino.
Paketista tuli korikaupalla joulutorttuja ja rinkeleitä. Kaunis tarjotin ja lautasia  ja suloinen peite. Kiitos Aino ja mukavaa Joulua!