Elelimme vielä kesää, kun pyysin nimi- ja toiminta-apua uudelle talolleni. No, nyt elelemme jo joulun kynnyksellä ja vielä talo uinuu paketissaan... avatussa kyllä.
Ehdotuksia tuli paljon ja useimmissa oli kaupan, myymälän ja majatalon yhdistelmää esillä. Varmaankin se jonnekkin sinne suuntautuu... ellei sitten rakennus vaiheessa jotain ihmeellistä tapahdu.

Nimiehdotuksissa oli valtavasti ihania nimiä. Nyt käyttämättä jääneet palautukoot ehdottajilleen mahdollisia omia käyttöjä varten.
Nimiehdotuksissa palkitsen Merjan, joka ehdotti Waapukan lyhyttavaraliike/kauppa/puoti. Sanana Waapukka maistui niin hyvälle, että siitä se varmasti lähtee... Waapukkalan.. Waapukan... Ihana!

Kaikkien osallistujien kesken arvonta osui Mareen. Marellakin ehdotuksena Kauppakartano, kahvila, matkalaisten pirtti... ajattelin jopa: Kauppakartano Waapukkala...

Ja... ehdottomasti vielä-- Jatta on ansainnut myös palkinnon. Jatan ehdotus; Malaolvila kirvoitti kaikkein makiamman naurun.  Ihana!

Merja ja Mare, laittakaa minulle osoitetietoa, niin saatte pienen paketin.
(anneveätluukkupistecom)
Jatan osoite löytyykin :-)

Sitten vielä muutama kuva vaatteissaan olevasta Elizaveta Fedorovista.
Aksenjan tytär joka tyttärineen asustaa Villa Malakoffissa. Miehensä Mihailin piileksiessä raukkamaisesti jossain päin Venäjää.

1291150894_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli Tarulta sunnuntaina hankkimani nukke jolle sain vaatteet valmiiksi.