Koko lopputalvi ja kevät on ollut niin kiireistä, että en ole blogeja paljoa ennättänyt seurailla enkä mitään juuri itse tehdä ja omasta päivityksestäkin on jo aikaa...
Onneksi on ollut kerho jossa kevään aikana on rakennettu liiteriä, mutta omani on vielä hiukan kesksen joten siitä ei nyt päivitystä.
Mutta muutamaan arvontaan ja vaihtoon olen ennättänyt mukaan ja niistä saanut ihastuttavia paketteja!
Olen yhtenä kummina Onni Nuutinpojalle ja sain  lähetettyä paketinkin hänelle ja nyt sitten tässä päivitys Ainolta saamastani vaihdosta.Uskomaton lähetys - ja miten osuva, minusta tuli kolmannen kerran mummi kolme viikkoa sitten ja nimiäiset ovat pääsiäisenä. Ja ovat pienen pojan :-)
Tässähän tämä serveeraus jo valmiina! Ihana!

Kuvan taulu on sitten taas eksynyt kuvaan Anjan palkintolähetyksestä.
Siitä en saanut kuvaa kokonaisuutena, kun ihanat henkarit ja hattu menivät
jo taloihin..Tämä yllä oleva lähetys sitten saapui eilen.
Ja se on palkinto Jaanalta .
Aivan ihana! Enpäs tiedä mitä tai ketä on taitaja tuuminut, mutta minusta nämä sopivat justiinsa Waapukkalaan...Pianon päällä saamani Jaanan kukat ja seinällä Anjalta saamani taulu joka sopii tähän Anna Snitkinan huoneseen oikein hyvin, hänhän on entinen primaballerina. Kuulu sellainen.Tähän huoneeseen sitten tuli sovitettavaksi myös Tarun takka. Ajattelin sitä Syreenitaloon viimeksi, mutta ehkä sen paikka on sittenkin täällä, saa nähdä...  Tulee sitten lattiaremonttia, kun siinä on aukko toiselle takalle jonka tähän aluksi suunnittelin.

Täällä Anna Snitkina usein juo teetä ja nauttii leivoksia sekä pienen lasillisen
sherryä ja siirtyy aina muistoissaan kauas, kauas...