Syreenitalon keittössä Lihava-Kissi etsii emäntää... tupa on tyhjentynyt kesken puuhien.Niin on jäänyt kesken syksyinen sienisato, säilömiset kuin rapujuhlat ja pääsiäinen... (on tainnut mummin pikku Alysa käydä vähän katsomassa. käsillä..)Mutta missä kaikki ovat...

Ääntä ja naurunpyrskettä kuuluu alakerrasta..
Pesutuvassa onkin menossa iloinen iltapäivä..Sonja ja Lydia ovat valmistaneet kylvyn.Hei Lydia, haluatkos lisää tätä ruusuöljyä?Sofka on saanut Leviltä ammeen ja ennenkuin yläkertaan  - Sofkan mielestä vihdoin ja viimein - valmistuu kylpyhuone, on amme ollut kovassa koekäytössä alakerran pesuhuoneessa.
Naisilla on päällään uuden uutukaiset alusasut joita ilman ei voi peseytyä. Niin, minua on kohdannut onnenpotku; olen päässyt nukkekotikerhoon ja nämä ovat siellä valmistamat. Tai Lydian päällä olevasta valkeasta asusta tuli valmiiksi paita. Housut, hattu ja mustan asun tein sitten kiteistä kotona.
Kahdesti ennätimme kokoontua ennen kesälomaa, mutta syksyä jo oottelen :-) On kiva, kun voi harrastaa joukolla.Tässä albumi joka valmistui myös kerhoillassa. Ja sitten pari tyynyä... olen museopajan jälkeen innostunut "ruusuilemaan".